Бакалавриат
Программа даёт базовые знания в ресторанной индустрии по специальностям: Culinary, Vegeterian, Pastry and Chocolate. Цель обучения - стать шеф-поваром, способным возглавить ресторан самого высокого уровня, как самостоятельного, так и включенного в гостиничную экосистему. В процессе обучения используются традиционные швейцарские методики и опыт британских университетов в сфере преподавания международного бизнеса .
Для того, чтобы получить востребованную в Европе специальность, Вы можете учиться 1, 2 или 3 года и получить диплом либо степень бакалавра соответственно.
Culinary Art . Изучаются следующие дисциплины:
1-й курс: ПО ОКОНЧАНИИ ПОЛУЧАЕТЕ Complete Year 1 & Graduate with a Swiss Grand Diploma
33 недели теоретического обучения
Fundamentals of Classical Cooking
Food Safety and Sanitation
Introduction to Industry Experience
Cuisines of Europe
Taste through Time: Cultures and History of European Gastronomy
Introduction to Baking & Pastry Arts
Nutrition, Health, and Special Diets
Business Communication Cuisines of the World
The World of Garde Manger
Kitchen Management and Leadership
French or German
оплачиваемая стажировка 4-6 месяцев
2-й курс: ПО ОКОНЧАНИИ ПОЛУЧАЕТЕ Complete Year 2 & Graduate with a Swiss Higher Diploma
22 недели теоретического обучения
Fine Dining Cooking - Theory
Fine Dining Cooking - Practical
Restaurant Service and Management
Wine, Beverage, and Mixology (in collaboration with Ritz Paris)
Advanced Baking & Pastry (in collaboration with Ritz Paris)
Innovative Gourmet Cooking: - Theory
Innovative Gourmet Cooking: - Practice
The World of Chocolate Arts
Food Product Development
Applied Research
оплачиваемая стажировка 4-6 месяцев
3-й курс: ПО ОКОНЧАНИИ ПОЛУЧАЕТЕ
- Bachelor of International Business in your chosen pathway, awarded by Culinary Arts Academy
- Bachelor of Arts (Honours) in Culinary Arts awarded by the University of Derby - UK
11 недель теоретического курса.
Business Plan for the Entrepreneur 1
Culinary Tourism
Strategic Marketing for the Food Industry
Food in the Media
Culinary Events Management
Business Plan for the Entrepreneur 2
Food Philosophy
Food Trends
International Food and Wine Matching
Food & Beverage Concept Management
Vegeterian Art . Изучаются следующие дисциплины:
1-й курс: Complete Year 1 & Graduate with a Swiss Grand Diploma
33 недели теоретического обучения
Fundamentals of Vegetarian and Plant-Based Cooking
Food Safety and Sanitation
Introduction to Industry Experience
Vegetarian and Plant-Based Gourmet Cuisine
Taste through Time: History and Culture of Vegetarian Cuisines and Plant-Based Diets
Introduction to Vegan Baking & Pastry Arts
Nutrition, Health, and Special Diets
Business Communication Vegetarian Cuisines of the World
Vegan Dessert Creations
Vegetarian Culinary Trends: Wholefoods, Sustainability, and Beyond
Kitchen Management and Leadership Training
French or German
оплачиваемая стажировка 4-6 месяцев
2-й курс: Complete Year 2 & Graduate with a Swiss Higher Diploma
22 недели теоретического обучения
Vegetarian Fine Dining Cooking – Theory
Vegetarian Fine Dining Cooking – Practical
Restaurant Service and Management
Wine, Beverage, and Mixology (in collaboration with Ritz Paris)
Advanced Vegan Baking and Pastry
Innovative Vegetarian
Gourmet Cooking – Theory
Innovative Vegetarian Gourmet Cooking – Practical
The World of Chocolate Arts
Food Product Development
Applied Research
оплачиваемая стажировка 4-6 месяцев
3-й курс:
- Bachelor of International Business in your chosen pathway, awarded by Culinary Arts Academy
- Bachelor of Arts (Honours) in Culinary Arts awarded by the University of Derby - UK
11 недель теоретического курса.
Business Plan for the Entrepreneur 1
Culinary Tourism
Strategic Marketing for the Food Industry
Food in the Media
Culinary Events Management
Business Plan for the Entrepreneur 2
Food Philosophy
Food Trends
International Food and Wine Matching
Food & Beverage Concept Management
Pastry and Chocolate Art . Изучаются следующие дисциплины:
1-й курс: Complete Year 1 & Graduate with a Swiss Grand Diploma
33 недели теоретического обучения
Fundamentals of Classical Baking & Pastry
Food Safety and Sanitation
Introduction to Industry Experience
Chocolate Arts
Modern Desserts Taste through Time: History and Culture of Baking & Pastry Arts
Nutrition, Health, and Special Diets
Business Communication
From Concept to Masterpiece – Theory
From Concept to Masterpiece – Practical
Baking & Pastry: Trends, Concepts, and Innovations
Kitchen Management and Leadership
French or German
оплачиваемая стажировка 4-6 месяцев
2-й курс: Complete Year 2 & Graduate with a Swiss Higher Diploma
22 недели теоретического обучения
Fine Dining: Pastry and Desserts – Theory
Fine Dining: Pastry and Desserts – Practical
Restaurant Service and Management
Wine, Beverage, and Mixology (in collaboration with Ritz Paris)
Cafe and Bakery: Concepts and Management
Innovative Gourmet, Pastry, and Desserts – Theory
Innovative Gourmet, Pastry, and Desserts – Practical
Food Product Development
Cafe and Bakery: Catering
Applied Research
оплачиваемая стажировка 4-6 месяцев
3-й курс:
- Bachelor of International Business in your chosen pathway, awarded by Culinary Arts Academy
- Bachelor of Arts (Honours) in Culinary Arts awarded by the University of Derby - UK
11 недель теоретического курса.
Business Plan for the Entrepreneur 1
Culinary Tourism
Strategic Marketing for the Food Industry
Food in the Media
Culinary Events Management
Business Plan for the Entrepreneur 2
Food Philosophy
Food Trends
International Food and Wine Matching
Food & Beverage Concept Management
Магистерская программа по международному бизнесу
Программа, направленная на развитие управленческих навыков в ресторанном бизнесе, а также на получение специализированных знаний о бизнесе в этой сфере. Учебный курс ориентирован на студентов, планирующих работать на руководящих должностях в области ресторанного бизнеса и кулинарии.
Все программы включают в себя оплачиваемую стажировку от 4 до 6 месяцев в Швейцарии или за рубежом.
Условия поступления: бакалавриат – аттестат о среднем образовании, IELTS 5.0., TOEFL 500; программа повышения квалификации – степень бакалавра в любой области или 3-х летний опыт работы на руководящей должности, TOEFL 500, IELTS 5.0; магистерская программа – степень бакалавра в любой области либо 3-х летний опыт работы на руководящей должности в любой отрасли, TOEFL 500, IELTS 5.0; посступление на 2-й курс магистерской программы – успешной прохождение программы повышения квалификации SEG (с прохождением стажировки) либо степень бакалавра по менеджменту в индустрии гостеприимства + опыт работы не менее 6 месяцев, TOEFL 525, IELTS 5.5.
Начало обучения: январь, апрель, июль, октябрь.
Срок обучения: бакалавриат 3 года, диплом - 1-2 года, магистратура 1 год.